költözés költöztetés fuvarozás Bató Csaba HIDRO-BUILD KFT.

KÖLTÖZÉS KÖLTÖZTETÉS FUVAROZÁS MINDEN SZINTEN SZINTE INGYEN

head_montage.jpg

_grau_umgefaerbt-edited.jpglogo_kek.jpgSzolgáltatásaink

2009 Április 10

 •Költöztetés Irodák, magánszemélyek költöztetése hagyományos módon - megrendelői csomagolással - vagy teljes, illetve részleges be- és kicsomagolással Magyarország területén. A költöztetésnél adódó bármely feladat szakszerü elvégzése, megrendelői kérések rugalmas kielégítése. Szállítás közben maximálisan ügyelve a bútorok és a lakás védelmére. Szűk helyeken, lépcsőkön való precíz sérülésmentes mozgatás. Az épségben való költöztetés elengedhetetlen eleme a bútorok, tárgyak szakszerü elökészítése. •Csomagolás Komplett háztartásuk, konyhai eszközök, porcelánok, festmények, tükrök, müszaki cikkek, ruhák, könyvek szakszerű be- és kicsomagolása Irodákban számítógépek, monitorok, nyomtatók, másolók csomagolása Iratok, könyvek csomagolásánál sorrend megtartásával Bútorok él és felületvédelme Nemzetközi szállításra bútorok és ingóságok csomagolása Bútorok védőfóliázása, raktározáskor por ellen akár légmentesen Több ezer darabos doboz raktárkészlettel rendelkezünk, Szabvány kartondobozaink ötrétegü legerösebb anyagból készültek, Műanyag rekeszek, speciális akasztós ruhásdobozok •Bútorszerelés Új, lapra szerelt bútorok összeszerelése, költöztetésnél elöforduló szükséges szerelések szakszerű elvégzése, szekrénysor elemekre szétszedése,összefogatása. Bútorainak lapra szerelése és összeszerelése •Páncélszekrény- és hangszerszállítás Zongora, pianínó, egyéb hangszer szakszerű szállítása Páncélszekrények szállításához: gördülökeret, béka, 1 tonnás emelöhátfal •Dobozok értékesítése, bérbeadása •Lakberendezési tárgyak le- és felszerelése Csillárok, polcok, faliszőnyegek, tükrök, karnisok, fogasok le- és felszerelése, fúrás, csavarozás akár betonfalba is. •Gyalogos szállítás Épületen, lakáson, irodán belüli átrendezés, bútor- és anyagmozgatás. Ha teherautóval rendelkeznek: szakképzett rakodószemélyzetet biztosítunk. •Munkafelmérés Helyszíni felmérés esetén fix árajánlatot adunk költözésükre •Lomtalanítás

daf1.jpg

 

KÖLTÖZTETÉS  MINDEN  SZINTEN 

 

 SZINTE  INGYEN

 

 

KÖLTÖZÉS  CSAK  PROFIKKAL

 

"CÉGISMERTETŐ"

click a  cégismertetőre

d707ford-pick-up-1939-posters.jpg

 

  1996-ban alakult családi vállalkozásunk, amely speciálisan költöztetésre szakosodott. Cégünk fejlődéséhez hozzájárult több száz cég és magánszemély sikeres elköltöztetése, megrendelöink teljes megelégedésére.
Mára megbízásaink többségét visszatérö, elégedett ügyfeleinktöl és ajánlásaik után kapjuk. Fontosnak tartjuk a velük való közvetlen viszonyt és jó üzleti kapcsolatot. Munkatársaink megbízható, készséges költöztető szakemberek. Munkánk során elsődlegesnek tartjuk a hozzáértő felkészültséget és a precíz, pontos munkavégzést a megrendelői igények, kérések maximális figyelembevételével.

MINDEN  A  KÖLTÖZÉSRŐL  SZÓL  ÁLLANDÓAN  KÖLTÖZÜNK HA KELL HA NEM

MI  IS  SZERETJÜK  A  KÁVÉT

kamion_feher_kek_alap.jpg

 

HIDRO-BUILD

         KFT.

kamion_feher_kek_alap.jpg

HIDRO-BUILD kft. ismertetése

BUDAPEST
HIDRO-BUILD – magyar tulajdonos!
KFT.

teherautok_merci.jpg

 

 

Belföldi árufuvarozás, anyagbeszerzés

Megbízható kollégáink segítségével bármilyen belföldi árufuvarozás, anyagbeszerzés szervezésében tudunk segíteni.

Cégünk a gyors, rugalmas és biztonságos áruszállításra helyezve a hangsúlyt számos kis- és nagyvállalkozás valamint multinacionális cég áruterítésében és anyagmozgatásban vállalt szerepet az elmúlt években.

A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • műszaki áruk  
  •  
  •  faáru     vasanyagok   
  •  
  •  nyílászárók     bútor
  •                                       kandallók, kazánok       raklapos áruk     
  •  
  •                    gépek, szerszámok      építőanyag     burkolatok

mozgatását akár napi rendszerességgel!

Hűtött áru nem megoldott!

Belföldön 3 tonnáig, valamint 6 tonnáig nyitott fix-platós, önrakodós autóval állunk a megrendelőink rendelkezésére.

Nem vész el fölösleges munkaidő a sok neves cégektől megszokott követhetetlen és pontatlan árufuvarozásügyintézésével, mely egyre jellemzőbb a piacon, mint a pontatlan ügyféltájékoztatás, vagy a hirtelen, és előre nem kalkulált költségek. Mi az árufuvarozási határidőket szigorúan betartjuk, legyen az hétvégén vagy akár ünnepnapon, mi folyamatos és komplett logisztikai szolgáltatással, naprakész tudással látjuk el fuvarozási feladatunkat.

Kis és középvállalatoknak nyújtunk fuvarozási és egyéb szállítási munkát teljes mértékű kiszolgálással versenyképes árakon. Komplett vagy rész, export, import rakományokat szállítunk belföldön - expressz szállítás  - úton, de közúton - temperált szállítás - is természetesen végzünk árufuvarozást.

A belföldi árufuvarozásról

Klasszikus gyűjtős árufuvarozást végzünk belföldön, kizárólag dogozos felépítményű teherautókkal.

Az ország bármely pontjáról/pontjába, a fuvarmegrendeléstől számított 48 órás tranzitidővel háztól-házig.
Emelőhátfalas teherautót is biztosítani tudunk belföldi árufuvarozás munkáinkhoz különböző felárak nélkül,a legkedvezőbb piaci árakat kínáljuk, nincs fix éves díjszabásunk.

Bármikor készséggel állunk rendelkezésükre, keressenek minket hétköznap vagy hétvégén!

Egyéni ajánlatot 1 órán belül küldünk Önöknek.
Várjuk árajánlatkérésüket belföldi árufuvarozással vagy bármilyen fuvarfeladattal kapcsolatban.

 A cég legfontosabb jellemzőihez tartozik a megbízhatóság, a pontosság, a versenyképesség, és nem utolsó sorban az elérhető árak. A forgalmazott termékeinket a mindenkori gyártási ártól kedvezőbben kínáljuk, és gazdaságos szállítást és rakodást biztosítunk.

Az ország egész területén fuvarozunk

Cégünk a fuvarozás terén szerzett sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberei segítségével igyekszik kielégíteni megrendelői igényeit. Az ország egész területére vállalunk fuvarozást, szállítmányozást, költöztetést, valamint belföldi darabáruk és gyűjtőáruk terítését dobozos és ponyvás teherautókkal, autónként 20 m3 űrtartalomig.

Amit Önöknek nyújtunk profi színvonalú szolgáltatás, megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, és a ránk bízott értékek megóvása, melyet személyre szabott árszabással próbálunk megnyerővé tenni megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Tartós kapcsolatok kiépítésén dolgozunk ezért számunkra a partner elégedettsége a legfontosabb.
                                                           

                                                            Bató  Csaba
                                                              cégvezető

                                                    

                                                              ----------------teherauto_sarga_billencs.gif


head_montage.jpglicska_auto.jpg

KÖLTÖZTETÉS  MINDEN  SZINTEN 

 

 SZINTE  INGYEN

 

 

KÖLTÖZÉS  CSAK  PROFIKKAL

 

"CÉGISMERTETŐ"

click a  cégismertetőre

d707ford-pick-up-1939-posters.jpg

 

  1996-ban alakult családi vállalkozásunk, amely speciálisan költöztetésre szakosodott. Cégünk fejlődéséhez hozzájárult több száz cég és magánszemély sikeres elköltöztetése, megrendelöink teljes megelégedésére.
Mára megbízásaink többségét visszatérö, elégedett ügyfeleinktöl és ajánlásaik után kapjuk. Fontosnak tartjuk a velük való közvetlen viszonyt és jó üzleti kapcsolatot. Munkatársaink megbízható, készséges költöztető szakemberek. Munkánk során elsődlegesnek tartjuk a hozzáértő felkészültséget és a precíz, pontos munkavégzést a megrendelői igények, kérések maximális figyelembevételével.

MINDEN  A  KÖLTÖZÉSRŐL  SZÓL  ÁLLANDÓAN  KÖLTÖZÜNK HA KELL HA NEM

MI  IS  SZERETJÜK  A  KÁVÉT

Szinte mindannyiunknak vannak jobb-rosszabb tapasztalatai a költöztetésről. Elsőre általában két hatalmas ember juthat eszünkbe, amint könnyedén egyensúlyoznak lefelé egy zongorával, pedig napjainkban már nem csak ez lehet a jellemző.

Nem egy olyan nagy múltú multinacionális cégről hallani már, akiknek teljeskörű szolgáltatásuk annyira profi, hogy egy a polcon felejtett félig lévő teáscsészét is átutaztatnak a következő helyre  mindennemű sérülés és hiány nélkül.

Rendkívül lényeges a megfelelő költöztetés és a megfelelő jármű kiválasztása. Jó céget választva erre mindenképp figyelni fognak, hiszen a szakértő szem nem azonosat választ egy számítógépekkel zsúfolt iroda és egy zongora átköltöztetéséhez sem.

A legfontosabb paraméterek, amiket mindenképpen tudatnunk kell a költöztető céggel, hogy mennyi, mekkora és milyen súlyú bútort kell átköltöztetnie, de már az is sokat mond, ha megmondjuk mekkora alapterületű helyiségeket kell átpakolni.

A pénztárcánk szempontjából fontos tényező az is, hogy mennyire kényes a szállítandó áru, milyen távolságra és emeletre kell szállítani, illetve  milyen pakolási lehetőségek vannak a helyszíneken.

Szolgáltatásaink

 

2009 Április 10

 •Költöztetés Irodák, magánszemélyek költöztetése hagyományos módon - megrendelői csomagolással - vagy teljes, illetve részleges be- és kicsomagolással Magyarország területén. A költöztetésnél adódó bármely feladat szakszerü elvégzése, megrendelői kérések rugalmas kielégítése. Szállítás közben maximálisan ügyelve a bútorok és a lakás védelmére. Szűk helyeken, lépcsőkön való precíz sérülésmentes mozgatás. Az épségben való költöztetés elengedhetetlen eleme a bútorok, tárgyak szakszerü elökészítése. •Csomagolás Komplett háztartásuk, konyhai eszközök, porcelánok, festmények, tükrök, müszaki cikkek, ruhák, könyvek szakszerű be- és kicsomagolása Irodákban számítógépek, monitorok, nyomtatók, másolók csomagolása Iratok, könyvek csomagolásánál sorrend megtartásával Bútorok él és felületvédelme Nemzetközi szállításra bútorok és ingóságok csomagolása Bútorok védőfóliázása, raktározáskor por ellen akár légmentesen Több ezer darabos doboz raktárkészlettel rendelkezünk, Szabvány kartondobozaink ötrétegü legerösebb anyagból készültek, Műanyag rekeszek, speciális akasztós ruhásdobozok •Bútorszerelés Új, lapra szerelt bútorok összeszerelése, költöztetésnél elöforduló szükséges szerelések szakszerű elvégzése, szekrénysor elemekre szétszedése,összefogatása. Bútorainak lapra szerelése és összeszerelése •Páncélszekrény- és hangszerszállítás Zongora, pianínó, egyéb hangszer szakszerű szállítása Páncélszekrények szállításához: gördülökeret, béka, 1 tonnás emelöhátfal •Dobozok értékesítése, bérbeadása •Lakberendezési tárgyak le- és felszerelése Csillárok, polcok, faliszőnyegek, tükrök, karnisok, fogasok le- és felszerelése, fúrás, csavarozás akár betonfalba is. •Gyalogos szállítás Épületen, lakáson, irodán belüli átrendezés, bútor- és anyagmozgatás. Ha teherautóval rendelkeznek: szakképzett rakodószemélyzetet biztosítunk. •Munkafelmérés Helyszíni felmérés esetén fix árajánlatot adunk költözésükre •Lomtalanítás

 

      logo_kek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

head_montage.jpg

_grau_umgefaerbt-edited.jpglogo_kek.jpgSzolgáltatásaink

2009 Április 10

 •Költöztetés Irodák, magánszemélyek költöztetése hagyományos módon - megrendelői csomagolással - vagy teljes, illetve részleges be- és kicsomagolással Magyarország területén. A költöztetésnél adódó bármely feladat szakszerü elvégzése, megrendelői kérések rugalmas kielégítése. Szállítás közben maximálisan ügyelve a bútorok és a lakás védelmére. Szűk helyeken, lépcsőkön való precíz sérülésmentes mozgatás. Az épségben való költöztetés elengedhetetlen eleme a bútorok, tárgyak szakszerü elökészítése. •Csomagolás Komplett háztartásuk, konyhai eszközök, porcelánok, festmények, tükrök, müszaki cikkek, ruhák, könyvek szakszerű be- és kicsomagolása Irodákban számítógépek, monitorok, nyomtatók, másolók csomagolása Iratok, könyvek csomagolásánál sorrend megtartásával Bútorok él és felületvédelme Nemzetközi szállításra bútorok és ingóságok csomagolása Bútorok védőfóliázása, raktározáskor por ellen akár légmentesen Több ezer darabos doboz raktárkészlettel rendelkezünk, Szabvány kartondobozaink ötrétegü legerösebb anyagból készültek, Műanyag rekeszek, speciális akasztós ruhásdobozok •Bútorszerelés Új, lapra szerelt bútorok összeszerelése, költöztetésnél elöforduló szükséges szerelések szakszerű elvégzése, szekrénysor elemekre szétszedése,összefogatása. Bútorainak lapra szerelése és összeszerelése •Páncélszekrény- és hangszerszállítás Zongora, pianínó, egyéb hangszer szakszerű szállítása Páncélszekrények szállításához: gördülökeret, béka, 1 tonnás emelöhátfal •Dobozok értékesítése, bérbeadása •Lakberendezési tárgyak le- és felszerelése Csillárok, polcok, faliszőnyegek, tükrök, karnisok, fogasok le- és felszerelése, fúrás, csavarozás akár betonfalba is. •Gyalogos szállítás Épületen, lakáson, irodán belüli átrendezés, bútor- és anyagmozgatás. Ha teherautóval rendelkeznek: szakképzett rakodószemélyzetet biztosítunk. •Munkafelmérés Helyszíni felmérés esetén fix árajánlatot adunk költözésükre •Lomtalanítás

daf1.jpg

 

KÖLTÖZTETÉS  MINDEN  SZINTEN 

 

 SZINTE  INGYEN

 

 

KÖLTÖZÉS  CSAK  PROFIKKAL

 

"CÉGISMERTETŐ"

click a  cégismertetőre

d707ford-pick-up-1939-posters.jpg

 

  1996-ban alakult családi vállalkozásunk, amely speciálisan költöztetésre szakosodott. Cégünk fejlődéséhez hozzájárult több száz cég és magánszemély sikeres elköltöztetése, megrendelöink teljes megelégedésére.
Mára megbízásaink többségét visszatérö, elégedett ügyfeleinktöl és ajánlásaik után kapjuk. Fontosnak tartjuk a velük való közvetlen viszonyt és jó üzleti kapcsolatot. Munkatársaink megbízható, készséges költöztető szakemberek. Munkánk során elsődlegesnek tartjuk a hozzáértő felkészültséget és a precíz, pontos munkavégzést a megrendelői igények, kérések maximális figyelembevételével.

MINDEN  A  KÖLTÖZÉSRŐL  SZÓL  ÁLLANDÓAN  KÖLTÖZÜNK HA KELL HA NEM

MI  IS  SZERETJÜK  A  KÁVÉT

kamion_feher_kek_alap.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 30
Heti: 53
Havi: 400
Össz.: 117 197

Látogatottság növelés
Oldal: Cégismertető
költözés költöztetés fuvarozás Bató Csaba HIDRO-BUILD KFT. - © 2008 - 2024 - koltozes.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »